Bijscholing meridiaanmassage

Vandaag ga ik starten met een bijscholing van 7 lesdagen over meridiaan massage bij Zonnevlecht in Vlijmen. Meridianen zijn volgens de Chinese Geneeskunde energiebanen die de Qi (energie) door ons lichaam verspreiden. De 12 hoofdmeridianen staan alle in verbinding met een orgaan wat ze op die manier van energie voorziet. Soms ontstaat er een blokkade in zo’n meridiaan en dat kan pijn veroorzaken. Door middel van de juiste massagetechnieken kan de blokkade opgelost worden en de energie weer gaan stromen. Dit kan de pijn doen verdwijnen en levert meer energie voor het desbetreffende orgaan.

Ik ben heel benieuwd wat deze bijscholing me gaat brengen en heb er ontzettend veel zin in!! Na deze bijscholing kan ik de kennis van de Chinese Geneeskunde ook integreren in mijn lichaamsmassages.
Extraatje:
Als iemand op een bepaald vast moment van de dag het meeste last van zijn/haar klacht heeft of steeds op hetzelfde moment s nachts wakker wordt, dan kan de orgaanklok duidelijkheid geven over welk orgaan verstoord is. Kijk maar eens naar bijgaande link http://holistik.nl/orgaanklok/
________________________________________________________________________________
AUTHOR

Wieneke Prinsen

All stories by: Wieneke Prinsen