BABYREFLEXOLOGIE

Babyreflexologie is een medicijnvrije natuurlijke therapie die niet belastend is voor het kindje. De eenvoudig aan te leren technieken hebben als doel het immuunsysteem te versterken, de spijsvertering goed op gang te brengen, pijn te verminderen en ontspanning te bevorderen bij de baby.

Waarom?

Alle baby’s hebben te maken met pijntjes, kwaaltjes en klachten die in veel gevallen vanzelf weer over gaan. Als ouder kun je vaak alleen maar machteloos toezien hoe je kindje verdrietig, boos of gefrustreerd raakt van pijn. Hoe fijn zou het zijn als je als ouder zelf je baby kunt behandelen bij krampjes, obstipatie, terugkomende verkoudheid of onrust?

Je kunt kiezen uit drie verschillende workshops:

  1. Slapen en geborgenheid – bij slaapproblemen of onrustig gedrag
  2. Algemeen welzijn – bij steeds terugkerende verkoudheid, oorpijn of tandjes die doorkomen.
  3. Voeding en spijsvertering – bij buikkrampjes, reflux of obstipatie.

Heb je een andere hulpvraag voor een workshop, geef dat aan. Ik kan het geheel naar jou wens aanpassen.

Een rustgevende behandeling van ongeveer 5 minuten die overal kan worden toegepast: thuis, in de wachtrij van supermarkt of zelfs in een restaurant!

Werkwijze

Je leert hoe jij als ouder voetreflexologie kunt toepassen bij jouw baby. Tijdens de eerste bijeenkomst bespreek ik de theorie en leer ik je de technieken aan. Tijdens de tweede bijeenkomst controleer ik of je de geleerde technieken juist uitvoert. Je oefent de technieken op je eigen baby en/of op kunststof voetjes.

Wil je meer informatie, bel me dan gerust.